Tips til nedpakning og flytning

Pakketips

Pak et rum ned ad gangen
Når du pakker dine ting ned i kasser, bør du starte med et rum ad gangen. På den måde, kan du tage det i etaper, når du skal pakke ud i dit nye hjem.
Skriv på kasserne
Skriv på siden af kassen hvad den indeholder, så er de nemme at placere den i det rigtige rum.
Nedpakning af bøger
Når du pakker bøger, læg dem i bunden og fyld maks. 1/3 af kassen, derefter kan du placere nogle lette genstande øverst.
Tænk over vægten på flyttekassen

Fyld ikke for meget i kasserne, da de ikke skal være tungere end du selv kan bære. Bliver de for tunge, kan de gå i stykker. Brug desuden flyttekasser af flere lag/tykt pap. Ellers risikerer du at flyttefirmaer ikke vil tage dem.

Skader og forsikring

Tjek om du får erstatning for de skader, der sker under flytningen. Hvis du flytter selv uden professionel hjælp, så tjek med dit forsikringsselskab om de yder erstatning for ødelagte ting under flytning.

Flyttetips

Foretage adresseændring

Du skal melde flytning til kommunen senest fem dage efter, at du har skiftet bopæl. Du kan dog tidligst anmelde flytning få uger før, at du skifter adresse.

Flyttedatoen er den dag, hvor du faktisk er flyttet ind. Dvs. at det er den dag, hvor du har flyttet dine ejendele og overnatter på adressen.

Du kan finde yderligere information på borger.dk.

Aflæse strøm, vand, varme og gas

For at sikre at du ikke hæfter for de tidligere ejers forbrug, skal du sørge for at aflæse forbruget på den gamle og nye adresse. Ellers kan du nemlig modtage en opkævning senere. 

Sørg for at lave en slutaflæsning i god tid og få det sendt til dit energiselskab.
Ligeledes skal tilmelde dig et energiselskab senest få dage efter, at du er flyttet ind.

Opdater dine forsikringer

Det er en god ide at gennemgå dine forsikringer, når du skal flytte.

Hvis du flytter fra en lejlighed til et hus, bør du f.eks. overveje en brand- og glasforsikring, der også dækker vinduer og toiletter. Flytter du i en lejlighed eller en lejebolig, kan du måske undvære nogle af dine nuværende forsikringer. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit forsikringsbehov ændrer sig ifm. din flytning, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring