Specialflytning

Hos Danmarks Flyttemand har vi stor erfaring med både privat- og erhvervsflytning, og vi klarer også gerne din specialflytning.

Det kan være, at du eksempelvis skal have et klaver, pengeskab, billardbord eller en tung stenbordplade flyttet.
Så tunge effekter er ikke tilladt på en almindelig trailer, og de kræver flere mænd at flytte. I så fald vil det være den rigtige løsning at kontakte Danmarks Flyttemand ApS, der kan varetage opgaven for dig eller din virksomhed.

Intet er for stort eller for småt

Vores erfarne flyttemænd vil kunne varetage flytteopgaver i forskellige størrelser og mængder. Har vi ikke selv kapaciteten, vil én af vores professionelle samarbejdspartnere overtage opgaven under vores ansvar. Du kan trygt overlade dit indbo eller virksomhedsinventar til os. Vi tager ansvaret for dine ting, som vil være forsikret af os under flytningen.

Vi rådgiver og vejleder dig naturligvis under hele flytteprocessen, også i forhold til, hvordan genstanden skal pakkes ind for at undgå skader undervejs, og vi tilbyder skræddersyede flytte- og transportløsninger efter besigtigelse af opgaven.

Skal du bruge en enkel flyttemand eller skal du bruge flere flyttemænd så klare Danmarks Flyttemand ApS opgaven.

Ønsker du hjælp til din specialflytning, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring