flytterengøring | Danmarksflyttemand

Specialflytning

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Specialflytning af dit inventar, enten som privat eller erhverv.

Hos Danmarks Flyttemand har vi stor erfaring med både privat- og erhvervsflytning, og vi klarer også gerne din specialflytning.

Specialflytning – Intet er for stort eller for småt

Vores erfarne flyttemænd vil kunne varetage flytteopgaver i forskellige størrelser og mængder. Har vi ikke selv kapaciteten, vil én af vores professionelle samarbejdspartnere overtage opgaven under vores ansvar. Du kan trygt overlade dit indbo eller virksomheds inventar til os. Vi tager ansvaret for dine ting, som vil være forsikret af os under flytningen.
Vi rådgiver og vejleder dig naturligvis under hele flytteprocessen, også i forhold til, hvordan genstanden skal pakkes ind for at undgå skader undervejs, og vi tilbyder skræddersyede flytte- og transportløsninger efter besigtigelse af opgaven.
Skal du bruge en enkelt flyttemand eller skal du bruge flere flyttemænd så klare Danmarks Flyttemand ApS opgaven.
Ønsker du hjælp til din specialflytning, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Flytning af klaver eller flytning af pengeskab?

Det kan være, at du eksempelvis skal have et klaver, pengeskab, billardbord eller en tung beton bordplade flyttet. Så tunge effekter er ikke tilladt på en almindelig trailer, og de kræver flere mænd at flytte. I så fald vil det være den rigtige løsning at kontakte Danmarks Flyttemand ApS, der kan varetage opgaven for dig eller din virksomhed.

 

specialflytning | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.