flytterengøring | Danmarksflyttemand

Rydning af dødsbo

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Opkøb og Rydning af Dødsbo

Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo
Står du i den triste situation, at et nært familiemedlem er afgået ved døden. Så følger der desværre en række opgaver med. Heriblandt at rydde dødsboet og rengøre efterfølgende inden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.

Hos Danmarks Flyttemand ved vi godt, at det ikke er en sjov opgave at stå med som efterladt. At rydde et dødsbo kan frembringe mange minder. Når dette sker kan være svært at tage stilling til, hvad der skal ske med alle den efterladtes ejendele.

Rydning af dødsbo – Du frasortere affektion genstande og vi klare resten!

Vi anbefaler, at du og de øvrige nære familiemedlemmer til den afdøde tager en runde i boligen og udvælger ting. Specifikt de ting der har affektionsværdi, eller som I bare gerne selv vil overtage. Når det er gjort, kan du kontakte os, så vi kan bese boet. Vi giver en pris på indbo inklusiv rydning, og vores flyttemænd kommer derefter på en aftalt dag og pakker ned og flytter. Ønsker du det, kan vi også stå for rengøring efterfølgende. På den måde bliver det for dig en mere overkommelig opgave.

Flytning af dødsbo – Vi klarer det hele!

Har du selv sørget for dele af rydning af dødsboet, men mangler resten, kan vi også hjælpe. Vi kommer og giver en pris på, hvad det vil koste dig, at få os til at pakke det ned og køre det væk for dig. Det kan for eksempel være i tilfælde af, at der er tunge møbler iblandt, eller hvis du ikke har kørekort eller mulighed for at køre med trailer. I så fald kan det være nemmere at betale os et lavt beløb for, at lade Danmarks Flyttemand klare det for dig. Vi rydder naturligvis stadig gerne op efterfølgende, såfremt du ønsker det.

Har du selv ryddet hele boet, og står du tilbage med møbler, kasser eller genstande, der skal køres væk, kan vi også være behjælpelige.

Vi klare rydning af dødsbo og/eller rydning af konkursbo

Uanset om der er tale om et privat eller erhvervsmæssigt konkursbo, kan vi være behjælpelige med at opkøbe og transportere væk. Ved at sælge konkursboet, kan du få kontante summer til at fordele mellem kreditorerne. Kontakt os nu for mere information eller et uforpligtende tilbud!

rydning af dødsbo | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.