Rengøring

Vi tilbyder også rengøring og klargøring

Uanset om du selv flytter, eller om du får vores dygtige flyttemænd til at gøre det for dig, vil der naturligt være behov for rengøring og eventuelt klargøring til salg eller udflytning efterfølgende. Det er måske lang tid siden, at der er blevet støvsuget inde bag sofaen, eller at hylderne i køkkenskabene er blevet tørret af. Danmarks Flyttemand kan gøre din flytning nem og overskuelig ved at overtage rengøringen, så du nemt kan komme ud og videre i din nye bolig. 

Skal husets sælges, skal det naturligvis fremstå i så pæn og ren stand som muligt, uanset om det endnu er solgt eller ej. Fraflytter du en lejebolig, bliver du desuden trukket i depositum, hvis ikke boligen fremstår ren og klargjort. Du kan vælge at gøre det selv, eller du kan få os til det. Det vil både spare dig for tid og eventuelt en vurdering af, at dit rengøringsarbejde ikke er gjort ordentlig. Du kan altså risikere, at lejligheden ikke vil gå igennem fraflytningssynet og derved blive trukket i depositum, hvis boligforeningen vurderer, at det ikke er gjort godt nok. Har du regning på, at det er gjort professionelt, kan boligforeningen ikke klandre dig for, at der ikke er rengjort ordentligt.

Erhvervsrengøring

Er du repræsentant for en boligforening, skal du også være velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionel rengøring og klargøring af lejeboliger i København og omegn. Vi kan også stå for jævnlig eller periodisk rengøring eller hovedrengøring i eksempelvis opgange eller fælleslokaler, samt trappevask. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring