Rengøring
Vi tilbyder også rengøring og klargøring.
Uanset om du selv flytter, eller om du får vores dygtige flyttemænd til at gøre det for dig, vil der naturligt være behov for rengøring og eventuelt klargøring til salg eller udflytning efterfølgende. Det er måske lang tid siden, at der er blevet støvsuget inde bag sofaen, eller at hylderne i køkkenskabene er blevet tørret af.
Skal husets sælges, skal det naturligvis fremstå i så pæn og ren stand som muligt, uanset om det endnu er solgt eller ej. Fraflytter du en lejebolig, bliver du desuden trukket i depositum, hvis ikke boligen fremstår ren og klargjort. Du kan vælge at gøre det selv, eller du kan få os til det. Ulempen ved at gøre det selv, udover at det tager tid, er, at du stadig risikerer at blive trukket i depositum, hvis ikke boligforeningen vurderer, at det er gjort godt nok. Har du regning på, at det er gjort professionelt, kan boligforeningen ikke klandre dig, for at der ikke er rengjort ordentligt.
Erhvervsrengøring
Er du repræsentant for en boligforening, skal du også være velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionel rengøring og klargøring af lejeboliger i København og omegn. Vi kan også stå for jævnlig eller periodisk rengøring eller hovedrengøring i eksempelvis opgange eller fælleslokaler, samt trappevask. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.
Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR.nr.: 37901261
Telefon:
+45 20 54 54 54
Email:
info@danmarksflyttemand.dk
Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer.
Privat
Billig flyttefirma
Flyttemand københavn
Flyttemand københavn
Erhverv
Information
Kontakt
Vilkår, betingelser &
persondatapolitik
Tips
Accept