flytterengøring | Danmarksflyttemand

Privatflytning

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Vi klarer din privatflytning! Vi er dit flyttefirma i hele Danmark!

Hos Danmarks Flyttemand ynder vi at sige, at vi flytter alt og kan alt. Står du som en privat husholdning og mangler en flyttevirksomhed, så er vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange flyttebiler og endnu flere flyttemænd tilknyttet. Dette betyder, at vi kan være behjælpelige med din privatflytning, lige meget i hvilken størrelse de befinder sig i. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige, hvis vi får behov for flere eller større flyttebiler, eller hvis der er tale om flytning ud af landet.

Privatflytning i lejlighed eller hus

Er du privat og skal flytte fra lejlighed til hus, vil vi formentlig anbefale en enkelt bil med én flyttemand eller to flyttemænd afhængigt af indboets størrelse. Er du i tvivl kan du kontakte os eller læse mere om vores forskellige pakketilbud. Dette vil både give et indblik i prisniveauet, og hvilke behov du og din virksomhed kan få dækket.

Lageropbevaring til din privatflytning

Hvis der går en uge eller en måned imellem, at du fraflytter din gamle bolig og overtager din nye bolig, kan vi også være behjælpelige med lageropbevaring. Vores flyttemand afhenter dit indbo fra din gamle adresse, kører det til et lagerhal og opbevarer det dér i den ønskede periode. Derefter pakker vi det igen, og fragter det til din nye adresse. Det bliver ikke nemmere. Kontakt os for mere information om privatflytning mm.

privatflytning | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.