Privat- og erhvervsflytning
Hos Danmarks Flyttemand ynder vi at sige, at vi flytter alt og kan alt.
Vi har mange flyttebiler og endnu flere flyttemænd tilknyttet, hvilket betyder, at vi kan være behjælpelige med flytninger af enhver størrelse. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige, hvis vi får behov for flere eller større flyttebiler, eller hvis der er tale om flytning ud af landet.
Privatflytning
Er du privat og skal flytte fra lejlighed til hus, vil vi formentlig anbefale en enkelt bil med én flyttemand eller to flyttemænd afhængigt af indboets størrelse. Alle priser er ekskl. moms Du kan beregne prisen på flytningen med det samme ved at benytte vores prisberegner.
Få lageropbevaret dit indbo
Hvis der går en uge eller en måned imellem, at du fraflytter din gamle bolig og overtager din nye bolig, kan vi også være behjælpelige med lageropbevaring. Vores flyttemand afhenter dit indbo fra din gamle adresse, kører det til et lagerhal og opbevarer det dér i den ønskede periode, hvorefter vi igen pakker det og fragter det til din nye adresse. Det bliver ikke nemmere.
Relateret indhold

Forsikring

Prisberegner

Kontakt

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR.nr.: 37901261
Telefon:
+45 20 54 54 54
Email:
info@danmarksflyttemand.dk
Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer.
Privat
Billig flyttefirma
Flyttemand københavn
Flyttemand københavn
Erhverv
Information
Kontakt
Vilkår, betingelser &
persondatapolitik
Tips
Accept