Privat- og erhvervsflytning

Hos Danmarks Flyttemand ynder vi at sige, at vi flytter alt og kan alt

Uanset om du er privatperson eller har behov for at få flyttet noget for din virksomhed, står vi klar til at varetage opgaven. Vi har mange flyttebiler og endnu flere flyttemænd tilknyttet, hvilket betyder, at vi kan være behjælpelige med flytninger af enhver størrelse. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige, hvis vi får behov for flere eller større flyttebiler, eller hvis der er tale om flytning ud af landet.

Privatflytning

Er du privat og skal flytte fra lejlighed til hus, vil vi formentlig anbefale en enkelt bil med én flyttemand eller to flyttemænd afhængigt af indboets størrelse. Er du i tvivl kan du kontakte os eller læse mere om vores forskellige pakketilbud. Dette vil både give et indblik i prisniveauet, og hvilke behov du og din virksomhed kan få dækket. 

Få lageropbevaret dit indbo eller virksomhedsinventar

Hvis der går en uge eller en måned imellem, at du fraflytter din gamle bolig og overtager din nye bolig, kan vi også være behjælpelige med lageropbevaring. Vores flyttemand afhenter dit indbo fra din gamle adresse, kører det til et lagerhal og opbevarer det dér i den ønskede periode. Derefter pakker vi det igen, og fragter det til din nye adresse. Det bliver ikke nemmere.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring