Beregn pris på din flytning
Enkelt transport
Hvis du skal du have flyttet et møbel, eller blot have en enkelt genstand transporteret, til en anden adresse.
Samlet flytning
Hvis du skal flytte til hus eller lejlighed, eller hvis du har flere genstande, du skal have transporteret til en anden adresse.
Speciel tilbud
Hvis du ønsker et specielt tilbud, hvor dine behov ikke dækkes af vores ‘Enkelt transport’ eller ‘Samlet flytning’ prisberegner.
Information
OBS: Tiden kan variere fra opgave til opgave og skal dermed kun anses som et estimat.
Den endelig tid kan ændres efter bestilling af et tilbud.
Andre eksempler:
  • Hvis jeres bolig er på 100 m2, men kun 50 m2 skal flyttes, så skal 50 m2 angives i prisberegneren. 
  • Hvis du bor på 2. etage, men tingene befinder sig på gadeplan, skal “kantsten” angives.
Beskrivelse
Prøv vores Prisberegner – Enkelt transport og se, hvor lidt din flytning kommer til at koste hos Danmarks Flyttemand.

Hos Danmarks Flyttemand vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at flytte – også økonomisk til en billig pris. Derfor har vi lavet en prisberegner, så du på forhånd kan se, hvor meget din flytning kommer til at koste. Du kan dermed også nemt og hurtigt sammenligne vores priser med andre udbydere. Du opdager hurtigt, at vores priser er meget fordelagtige. Du finder sandsynligvis ikke en lavere flyttefirma pris eller flyttemænd priser.

Vores prisberegner er delt op i to. Her på siden kan du se, hvad prisen er for et enkelt møbel eller en enkel genstand. Skal du have flyttet hele eller større dele af dit indbo, måske grundet flytning til ny bolig, kan du i stedet tage et kig på vores Prisberegner – Samlet flytning, hvor du kan beregne prisen for flytning af alle dine ejendele angivet ud fra din nuværende boligs antal kvadratmeter og afstanden til en nye bolig eller til midlertidig opbevaring.

Sådan gør du
Når vi skal beregne prisen på flytning af en genstand, skal vi bruge oplysninger om, hvor genstanden skal flyttes fra og til, hvilken genstand der er tale om, og hvornår den skal flyttes. For at lette processen, skal du også indtaste, hvor mange kilometrer, der er mellem destinationerne.

Nogle er villige til at tage fri fra arbejde for at flytte, mens andre foretrækker at gøre det efter arbejde. Det har også indvirkning på prisen, og vi har derfor behov for at vide, om du ønsker at få flyttet din genstand i løbet af dagen eller efter klokken 18.00. Hos Danmarks Flyttemand har vi ikke kun Københavns bedste flyttefirma pris, vi er også meget fleksible; vi flytter, når det passer dig. 360 dage om året, 24 timer i døgnet. Skal du flytte uden for den angivne tid i prisberegneren, kan du kontakte os for en særaftale.

Billigt flyttefirma i København
Bemærk, at den pris, der er angivet i beregneren udelukkende, er gældende for flytninger inden for følgende postnumre: 1000 – 2900. Vi flytter gerne i hele Danmark, men prisen tillægges 12 kr. pr. kørt kilometer udenfor de nævnte postnumre. Har du behov for at få flyttet enkelte genstande eller hele indbo ud af landet, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os for at høre nærmere.

OBS: Vær opmærksom på, at prisberegneren er et estimat. Der kan være forhold, der medvirker en ændring i de viste priser. Hos Danmarks Flyttemand forbeholder vi os retten til at ændre i prisen, såfremt der opgivet fejlagtige informationer, eller der er mangel på information.

Prøv vores Prisberegner – Samlet flytning og se, hvor lidt din flytning kommer til at koste hos Danmarks Flyttemand.

Hos Danmarks Flyttemand vil vi rigtig gerne flytte for dig, og derfor vil vi gøre det nemt for dig at tage beslutningen om at vælge os som dit flyttefirma. Ved at udnytte vores mange års erfaring i branchen, har vi lavet en prisberegner, så du kan sidde hjemme foran computeren og modtage et fast pris tilbud* på, hvad din samlede flyttefirma pris vil være, uanset hvor mange værelses lejlighed du har eller hvor stort dit hus er.

At, du så nemt og hurtigt kan modtage en pris på din flytning, medvirker også, at du kan sammenligne vores priser på flytning med andre udbydere. Det opfordrer vi til, at du gør, da du hurtigt opdager, at vores pris er rigtig god, i forhold til mange andre flyttemænd priser du finder online.

Derudover kan du se vores mange positive anmeldelser på Trustpilot fra tidligere kunder, der er meget tilfredse med vores gode flyttefirma service og vores lave flyttefirma pris. Her fortælles der blandt andet om, hvor høflige flyttemændene er, og hvor påpasselige de er undervejs i flyttearbejdet.

Sådan gør du
For at beregne prisen på din flytning, skal vi bruge lidt oplysninger omkring destinationer, boligens størrelse og flyttetidspunkt. Når du angiver din boligs samlede antal kvadratmeter, skal du indtaste den del af boligen, der skal flyttes. Har du selv flyttet hele eller dele af indboet, kan du trække disse m2 fra. Når vi kender boligens størrelse, kan vi estimere, hvor meget møblement og ejendele fylder.

Dernæst har vi behov for at kende forholdene ved både til- og fraflytningsstedet. Hvilken etager, der er tale om, om der er elevator, og hvor langt væk vores flyttemænd skal parkere. De oplysninger gør det muligt at regne ud, hvor lang tid det cirka vil tage vores mænd at flytte. Det tager naturligvis længere tid at flytte den samme mængde indbo fra 4. sal uden elevator med parkering 200 meter fra hoveddøren, end det gør fra et parcelhus i ét plan med parkering 2 meter fra hoveddøren.

Slutteligt skal du indtaste, hvornår flytningen skal finde sted, og hvor langt der er imellem destinationerne. Det skyldes igen, at der skal udregnes tidsforbrug, og eventuelle tillæg for kørte kilometrer uden for København.

Du skal også vælge, hvor mange flyttemænd du gerne vil have ud. Det går naturligvis hurtigere med 3 flyttemænd end med 1.

Billigt flyttefirma i København
Bemærk, at den pris, der er angivet i beregneren udelukkende, er gældende for flytninger inden for følgende postnumre: 1000 – 2900. Vi flytter gerne i hele Danmark, men prisen tillægges 12 kr. pr. kørt kilometer udenfor de nævnte postnumre. Har du behov for at få flyttet enkelte genstande eller hele indbo ud af landet, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os for at høre nærmere.

*OBS: Vær opmærksom på, at prisberegneren er et estimat. Der kan være forhold, der medvirker en ændring i prisen. Hos Danmarks Flyttemand forbeholder vi os retten til at ændre i prisen, såfremt der opgivet fejlagtige informationer, eller der er mangel på information.

Har du købt ny bolig? Ellers skal din virksomhed flytte i større lokaler? Så lad Danmarks Flyttemand stå for flytningen – til en meget fordelagtig pris.

Står du og skal flytte, vil du formentlig gerne vide, hvad det kommer til at koste dig. Hos Danmarks Flyttemand har vi gjort det nemt og enkelt for dig. I første omgang kan du prøve vores Prisberegner, hvor du straks får en estimeret pris på, hvad din flytning kommer til at koste.

Er du fortsat interesseret i at indhente et godt tilbud på din flytning, eller har du særlige ønsker, skal du udfylde formularen her på siden. Vi vender hurtigt tilbage med et godt flyttefirma tilbud til dig.

Sådan gør du
Når vi skal udregne et tilbud til dig, har vi brug for oplysninger omkring din flytning. I første omgang skal vi bruge dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig, når vi har lavet dit flyttetilbud. Dernæst har vi brug for at vide, hvor du flytter fra, og hvor tilgængeligt der er i forhold til parkering og elevator ved etagebygninger. Vi har behov for de samme oplysninger omkring det sted, du skal flytte til.

At, vi skal bruge disse oplysninger, skyldes ganske enkelt, at det tager længere tid at flytte fra 3. sal uden elevator til 2. sal uden elevator end det gør at flytte fra og til boliger med elevator eller boliger i ét plan, eksempelvis parcelhuse. Afstand fra hoveddør til mulig parkering har også meget at sige i forhold til, hvor lang tid det tager vores flyttemænd at flytte indboet. Er der indkørsel lige ved hoveddøren, tager flytningen naturligt kortere tid, end hvis der skal parkeres ved vejkanten eller på en parkeringsplads 200 meter fra hoveddøren.

Slutteligt har vi behov for at kende den ønskede flyttedato og at vide mere om selve indboet. For at få et overblik, skal vi kende den fraflyttede boligs samlede antal m2. Det giver os en nogenlunde idé om, hvor mange møbler og kasser der er tale om. Dernæst skal du mere detaljeret beskrive boligens indbo. Nævn gerne de store møbler og et cirka antal flyttekasser, hvis du har en idé om det på forhånd. Du kan eksempelvis liste op således:

– Hjørnesofa med plads til 5 personer
– Spisebord med plads til 6 personer inkl. stole
– 1 dobbeltseng
– 2 enkeltmandssenge
– 18 flyttekasser
– Osv.

Billigt flyttefirma giver svar på 24 timer
Vi ved, at vores priser er gode, og vi lover også at vende tilbage med et godt tilbud til dig hurtigst muligt. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde er klar med et flyttetilbud til dig inden for 24 timer på hverdage. Vi ringer dig op eller sender dig en mail med tilbuddet. Indimellem har vi brug for lidt uddybende information for at være i stand til at give en konkret pris. Såfremt det er tilfældet, ringer vi til dig, så vi hurtigst muligt kan give dig det endelige tilbud. Er der tale om særlige flytninger eller flytninger af specialgenstande kan vi i enkelte tilfælde have behov for at bese ejendommen eller genstanden. I sådanne tilfælde vil vi kontakte dig og lave en aftale. Du er også meget velkommen til at kontakte os telefonisk.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :
Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer.
Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn
Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept