Om os

Danmarks Flyttemand ApS er din hjælpende hånd, når du skal have flyttet privat indbo eller erhvervsinventar. Vi er et landsdækkende flyttefirma, der tilbyder flytning af indbo i alle størrelser og mængder i hele Danmark. Hvis vi ikke selv har kapaciteten, har vi samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med flere mænd og større biler. Ligesom vi også kan arrangere flytning af gods ud af landet. Alle vores flyttemænd har mangeårig erfaring og ved, hvordan netop dit indbo flyttes hurtigst og mest hensigtsmæssigt.

Hvem er Danmarks Flyttemand – dit landsdækkende flyttefirma

Selvom navnet afspejler en enkelt flyttemand, så hedder firmaet Danmarks Flyttemand ApS af to årsager:
  • Vi flytter i hele Danmark (og faktisk også i udlandet). Hvis ikke vi selv flytter sørger vi for, at vores samarbejdspartner varetager opgaven med omhu og service.
  • Selvom vi flytter i hele landet, agerer vi stadig som din lokale flyttemand (det samme gælder vores samarbejdspartnere, som flytter under vores ansvar). Vi siger ikke nej til en kop kaffe og en snak. Vi tager kærligt hånd om dit indbo og rydder altid op efter os, inden vi går.

Vores værdier

Flytning er vores levebrød. Hos Danmarks Flyttemand er alle medarbejdere nøje udvalgt, da det er vigtigt for os med en høj standard – både når det kommer til den praktiske del af flytningen, men også i forhold til service og kundekontakt. Derudover får alle medarbejdere en grundig oplæring, inden de starter arbejdet.

Flytning, nedpakning, rengøring og opbevaring

Skal du flytte fra København til Aarhus eller blot fra Køge til Karlslunde, kan vi hjælpe. Vores udgangspunkt er Valby nær København, men vi er et landsdækkende flyttefirma. Har du behov for at få fragtet ejendele til andre europæiske lande, giver vi også gerne et tilbud, ligesom vi gerne henviser til én af vores samarbejdspartnere, hvis du skal have fragtet gods ud af Europa.

Danmarks Flyttemand er din loyale flyttemand – men vi er så meget mere end det. En flytning indebærer en hel række andre praktiske ting end udelukkende at flytte inventaret. Det kræver nedpakning, rengøring, klargøring og måske midlertidig opbevaring. Vi tilbyder det hele, så det er op til dig at vælge netop dét, du har brug for. Flyttekasser af høj kvalitet kan du også leje eller købe gennem os.
Vi opkøber også dødsboer.

Hos os kender du prisen på forhånd

Mange flyttefirmaer vil se indboet, møblet eller inventaret for at give en pris. Det kræver et møde, der tager unødigt af din tid. Vi har lavet 3 forskellige pakketilbud, der dækker forskelige behov i forbindelse med en flytning. På den måde ved du på forhånd, hvilket prisleje du kan regne med. Det synes vi, giver mening. Finder du prisen rimelig – og det gør du formentlig – kan du udfylde vores formular eller kontakte os, og vi kan tage derfra lave en aftale og give et endeligt tilbud.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring