Kontakt
Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på din flytning.
Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning, vil du gerne købe flyttekasser, have ryddet et dødsbo eller andet, er du også meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen her på siden, eller du kan ringe til os, hvis din forespørgsel haster. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og som regel inden for 24 timer i hverdagene.
Tryg flytning til en lav pris
Hos Danmarks Flyttemand har vi mange års erfaring i at flytte både for private og erhverv. Ved at kontakte os kan du trygt læne dig tilbage, mens vi tager os af flytningen til en rigtig god pris. Vores flyttemænd er påpasselige og tager god hånd om dine ting. Og så er de venlige og møder dig med et smil. Det er den gode service, der har gjort os til den store, succesfulde virksomhed, vi er i dag.
Danmarks Flyttemand ApS
Danmarks Flyttemand ApS

Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR.nr.: 37901261

ÅBNINGSTIDER
Mandag – Fredag: 08:00 – 18:00
Lørdag: 08:00 – 18:00
Søndag: 08:00 – 18:00

Telefon: +45 20 54 54 54
Email: info@danmarksflyttemand.dk

Kontakt os

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer, Så søger du et flyttefirma der er til at stole på, kan du med trygt vælge vores flyttefirma.

Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn

Flyttefirma Sjælland

Danmask flyttemand og flyttefirma

Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept