flytterengøring | Danmarksflyttemand

Kontakt

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Information

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby

info@danmarksflyttemand.dk
20545454

Åbningstider
Mandag – Søndag : 08:00 – 20:00

Skriv til os

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på din flytning.

Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning eller er du i tvivl om, hvad du har behov, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og som regel inden for 24 timer i hverdagene. Hvis din forespørgsel haster, kan du også ringe til os.

Tryg flytning

Hos Danmarks Flyttemand har vi mange års erfaring i at flytte for både for private og erhverv. Ved at kontakte os kan du trygt læne dig tilbage, mens vi tager os af flytningen til en rigtig god pris. Vores flyttemænd er påpasselige og tager god hånd om dine ting. Heldigvis sker det sjældent, men hvis enkelte af dine ting skulle blive beskadiget under flytningen, bærer vi ansvaret for dine ting og erstatter selvfølgelig disse. Du kan læse mere om vores forsikring, så du trygt kan overlade dit indbo i vores hænder.

 

God service til en fair pris

Udover at være erfarne og profesionelle, er vores flyttemænd venlige og møder dig med et smil. Vi bestræber efter at levere en god service til dig og din virksomhed. Heldigvis er det noget vi lever op til. På Trustpilot kan du læse vores mange positive anmeldelser, der har givet os karakteren “fremragende”. Det er den gode service, der har gjort os til den store, succesfulde virksomhed, vi er i dag.

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.