Kontakt

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på din flytning.

Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning eller er du i tvivl om, hvad du har behov, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og som regel inden for 24 timer i hverdagene. Hvis din forespørgsel haster, kan du også ringe til os.

Tryg flytning

Hos Danmarks Flyttemand har vi mange års erfaring i at flytte for både for private og erhverv. Ved at kontakte os kan du trygt læne dig tilbage, mens vi tager os af flytningen til en rigtig god pris. Vores flyttemænd er påpasselige og tager god hånd om dine ting. Heldigvis sker det sjældent, men hvis enkelte af dine ting skulle blive beskadiget under flytningen, bærer vi ansvaret for dine ting og erstatter selvfølgelig disse. Du kan læse mere om vores forsikring, så du trygt kan overlade dit indbo i vores hænder. 

God service til en fair pris

Udover at være erfarne og profesionelle, er vores flyttemænd venlige og møder dig med et smil. Vi bestræber efter at levere en god service til dig og din virksomhed. Heldigvis er det noget vi lever op til. På Trustpilot kan du læse vores mange positive anmeldelser, der har givet os karakteren “fremragende”. Det er den gode service, der har gjort os til den store, succesfulde virksomhed, vi er i dag.

Danmarks Flyttemand ApS

Danmarks Flyttemand ApS

Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR.nr.: 37901261

ÅBNINGSTIDER
Mandag – Søndag : 08:00 – 20:00

Telefon: +45 20 54 54 54
Email: info@danmarksflyttemand.dk

Kontakt os

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring