flytterengøring | Danmarksflyttemand

Køb flyttekasser hos os!

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Vores tilbud på flyttekasser

Køb flyttekasser hos os – det er nemt og billigt. Du kan enten selv hente dem eller få dem bragt lige til døren. Flytning betyder, at du skal have fragtet dit indbo og inventar fra A til B. Det kan være svært at proppe en stor stak flyttekasser ind i en lille bil eller transportere dem på cyklen. Derfor tilbyder vi en god løsning hos Danmarks Flyttemand ApS. Vi tilbyder også gratis lån af flyttekasser, kontakt os eventuelt for at finde ud af mere!

Køb flyttekasser hos os og få dem billige

Vi tilbyder billige flyttekasser i København og omegn af den højeste kvalitet. Du kan enten hente dem selv eller få dem bragt direkte hjem til din hoveddør – det letter din flytning og sparer dig både tid og besvær.

Lej flyttekasser hos os – Så slipper du for besværet

Lej flyttekasser hos os! Det er helt op til dig, hvilken situation der passer dig bedst – købe eller leje! Ofte afhænger det af, om du ønsker at beholde flyttekasserne efterfølgende eller være fri for at skulle opbevare dem. Vælger du at leje dem, kan vi tilbyde at hente dem igen, når du har pakket ud. Eller muligheden for selv at aflevere dem på vores hovedkontor i Valby.

Ring til os og køb flyttekasser nu!

Det er naturligvis tale om de bedste flyttekasser, nemlig de dobbelthæftende i to lag. Det sikrer nemlig, at de ikke går i stykker selv ved tungt indhold.
OBS: Vær stadig opmærksom på, at alle typer af flyttekasser har en maks. begrænsning når det kommer til vægt og indholds masse.

Nedenfor kan du se priserne ved leje af flyttekasser. Kontakt os, hvis du ønsker priser på køb af flyttekasser.

Sidebar

Flyttekasser

Hent Selv

Levering | Storkøbenhavn

Levering | udenfor Storkøbenhavn

stk

Priser

Priser

Priser

10 stk. kr 150 kr 300 kr 400
20 stk. kr 300 kr 450 kr 550
30 stk. kr 440 kr 590 kr 690
40 stk. kr 580 kr 730 kr 830
50 stk. kr 720 kr 880 kr 980
60 stk. kr 870 kr 1.020 kr 1.120
70 stk. kr 990 kr 1.140 kr 1.240
80 stk. kr 1.120 kr 1.270 kr 1.370
90 stk. kr 1.250 kr 1.400 kr 1.500
100 stk. kr 1.350 kr 1.500 kr 1.600

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.