flytterengøring | Danmarksflyttemand

Vi har modtaget din henvendelse

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snart.

 

Pakketips

Pak et rum ned ad gangen
Når du pakker dine ting ned i kasser, bør du starte med et rum ad gangen. På den måde, kan du tage det i etaper, når du skal pakke ud i dit nye hjem.

Skriv på kasserne
Skriv på siden af kassen hvad den indeholder, så er de nemme at placere den i det rigtige rum.

Nedpakning af bøger
Når du pakker bøger, læg dem i bunden og fyld maks. 1/3 af kassen, derefter kan du placere nogle lette genstande øverst.

Tænk over vægten på flyttekassen
Fyld ikke for meget i kasserne, da de ikke skal være tungere end du selv kan bære. Bliver de for tunge, kan de gå i stykker. Brug desuden flyttekasser af flere lag/tykt pap. Ellers risikerer du at flyttefirmaer ikke vil tage dem.

Skader og forsikring
Tjek om du får erstatning for de skader, der sker under flytningen. Hvis du flytter selv uden professionel hjælp, så tjek med dit forsikringsselskab om de yder erstatning for ødelagte ting under flytning.

Sidebar

Foretage adresseændring

Du skal melde flytning til kommunen senest fem dage efter, at du har skiftet bopæl. Du kan dog tidligst anmelde flytning få uger før, at du skifter adresse.

Flyttedatoen er den dag, hvor du faktisk er flyttet ind. Dvs. at det er den dag, hvor du har flyttet dine ejendele og overnatter på adressen.

Du kan finde yderligere information på borger.dk.

Aflæse strøm, vand, varme og gas

For at sikre at du ikke hæfter for de tidligere ejers forbrug, skal du sørge for at aflæse forbruget på den gamle og nye adresse. Ellers kan du nemlig modtage en opkævning senere.

Sørg for at lave en slutaflæsning i god tid og få det sendt til dit energiselskab.
Ligeledes skal tilmelde dig et energiselskab senest få dage efter, at du er flyttet ind.

Opdater dine forsikringer

Det er en god ide at gennemgå dine forsikringer, når du skal flytte.

Hvis du flytter fra en lejlighed til et hus, bør du f.eks. overveje en brand- og glasforsikring, der også dækker vinduer og toiletter. Flytter du i en lejlighed eller en lejebolig, kan du måske undvære nogle af dine nuværende forsikringer.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit forsikringsbehov ændrer sig ifm. din flytning, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.