Forsikring
Vælger du Danmarks Flyttemand ApS til din flytning, er dine ting selvfølgelig vores ansvar og dækket af vores forsikring.
Vi passer godt på dine ting, og vores dygtige flyttemænd er meget påpasselige, når de transporterer dine ting til og fra flyttebilen, og når den pakkes. En sjælden gang i mellem sker der dog det, der ikke må ske: at en ting bliver ridset eller skadet. Er det vores flyttemænd, der bærer ansvaret for skaden, får du naturligvis erstatning.
Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan kategoriseres som værende forsvarligt indpakket:
  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo (som f.eks. tobak, spiritus, porno, narkotika, mv.), og at vægten på godset ikke overstiger vognens forskrifter.
  • Danmarks Flyttemand forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer af f.eks. færgetakster, overvægtsbøder, broafgifter, valutakurser eller såfremt §4, stk. 1 ikke overholdes.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekten.
  • Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes senest 24 timer efter endt flytning .

Læs vores vilkår og forsikringsbetingelser samt Persondatapolitik  her.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer, Så søger du et flyttefirma der er til at stole på, kan du med trygt vælge vores flyttefirma.

Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn

Flyttefirma Sjælland

Danmask flyttemand og flyttefirma

Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept