Forsikring

Vælger du Danmarks Flyttemand ApS til din flytning, er dine ting selvfølgelig vores ansvar og dækket af vores forsikring.

Vores flyttemænd er forsigtige, når dine ting skal transporteres til og fra flyttebilen, eller når den skal pakkes. En sjælden gang i mellem kan det dog ske, at dine ting bliver ridset, skadet eller i værste tilfælde går i stykker. Er det vores flyttemænd, der bærer ansvaret for skadet, vil dine ting være dækket af vores forsikring. I disse tilfælde vil du naturligvis få erstatning. Vi ser selvfølgelig helst, at dit indbo kommer ubeskadiget fra A til B, men hvis uheldet skulle være ude er dine ting forsikret – derfor kan du trygt vælge vores flyttefirma til din næste flytning.

Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan kategoriseres som værende forsvarligt indpakket:

  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo (som f.eks. tobak, spiritus, porno, narkotika, mv.), og at vægten på godset ikke overstiger vognens forskrifter.
  • Danmarks Flyttemand forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer af f.eks. færgetakster, overvægtsbøder, broafgifter, valutakurser eller såfremt §4, stk. 1 ikke overholdes.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekten.
  • Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes senest 24 timer efter endt flytning .

Læs vores vilkår- og forsikringsbetingelser samt persondatapolitik her.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring