flytterengøring | Danmarksflyttemand

Klargøring og rengøring ved flytning

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Uanset om du selv flytter, eller om du får vores dygtige flyttemænd til at gøre det for dig, vil der naturligt være behov for rengøring. Derudover kan der også være eventuelle klargøringer til salg eller udflytning efterfølgende. Det er måske lang tid siden, at der er blevet støvsuget inde bag sofaen. Eller at hylderne i køkkenskabene er blevet tørret af. Danmarks Flyttemand kan gøre din flytning nem og overskuelig. Hvordan tænker du? ved at overtage rengøringen, så du nemt kan komme ud og videre i din nye bolig.

Rengøring ved flytning for både private og erhverv!

Skal husets sælges, skal det naturligvis fremstå i så pæn og ren stand som muligt, uanset om det endnu er solgt eller ej. Fraflytter du en lejebolig, bliver du desuden trukket i depositum, hvis ikke boligen fremstår ren og klargjort. Du kan vælge at gøre det selv, eller du kan få os til det. Det vil både spare dig for tid og eventuelt en vurdering af, at dit rengøringsarbejde ikke er gjort ordentlig. Du kan altså risikere, at lejligheden ikke vil gå igennem fraflytningssynet og derved blive trukket i depositum, hvis boligforeningen vurderer, at det ikke er gjort godt nok. Har du regning på, at det er gjort professionelt, kan boligforeningen ikke klandre dig for, at der ikke er rengjort ordentligt.

Er du repræsentant for en boligforening, skal du også være velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionel rengøring og klargøring af lejeboliger i København og omegn. Vi kan også stå for jævnlig eller periodisk rengøring eller hovedrengøring i eksempelvis opgange eller fælleslokaler, samt trappevask. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

flytterengøring | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.