flytterengøring | Danmarksflyttemand

Flytteforsikring

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Gør brug af vores flytteforsikring

Vælger du Danmarks Flyttemand ApS til din flytning, er dine ting selvfølgelig vores ansvar og dækket af vores forsikring.

Flytteforsikring er din bedste ven!

Vores flyttemænd er forsigtige, når dine ting skal transporteres til og fra flyttebilen, eller når den skal pakkes. En sjælden gang imellem kan det dog ske, at dine ting bliver ridset, skadet eller i værste tilfælde går i stykker. Er det vores flyttemænd, der bærer ansvaret for skadet, vil dine ting være dækket af vores forsikring. I disse tilfælde vil du naturligvis få erstatning. Vi ser selvfølgelig helst, at dit indbo kommer ubeskadiget fra A til B, men hvis uheldet skulle være ude er dine ting forsikret – derfor kan du trygt vælge vores flyttefirma til din næste flytning.

Vi står for din forsikring ved flytning

Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan kategoriseres som værende forsvarligt indpakket:

  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo (som f.eks. tobak, spiritus, porno, narkotika, mv.), og at vægten på godset ikke overstiger vognens forskrifter.
  • Danmarks Flyttemand forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer af f.eks. færgetakster, overvægts bøder, broafgifter, valutakurser eller såfremt §4, stk. 1 ikke overholdes.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekten.
  • Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes senest 24 timer efter endt flytning.

Læs vores vilkår- og forsikringsbetingelser samt persondatapolitik her.

Flytteforsikring | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.