flytterengøring | Danmarksflyttemand

Vi er også dit flyttefirma til udlandet!

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Selvom vi hedder Danmarks Flyttemand, så klare vi også på dagligt basis flytning til udlandet. Vi spreder nemlig ikke kun vores vinger inden for Danmarks grænse, men er dermed også dit flyttefirma til udlandet, inden for Europas grænser.

Som dit flyttefirma til udlandet, arbejder vi både for privat kunder og for erhvervskunder som har brug for at flytte deres inventar eller møbler fra land til land. Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på din flytning så er du altid velkommen til at kontakte os enten via mobil +45 20 54 54 54, via vores kontaktformular eller direkte via vores e-mail: info@danmarksflyttemand.dk

Vi er et flyttefirma i Danmark, der kan det hele!

Vi ved alle sammen at en generel flytning er besværlig, tager tid, koster penge og kræver hænder. Her vil vi som Danmarks Flyttemand hjælpe dig så godt vi kan når det kommer til flytning til udlandet.

Når du gør brug af vores flyttefirma har vi mange talenter og kompetencer som du kan gøre brug af. Dette inkludere blandt andet, erfarne flyttemænd der kan løfte alle de tunge sager for dig. Flyttekasser og nedpakning af dit inventar samt klargøring eller rengøring ved flytning.

Med vores plus 8 års erfaring indenfor flyttebranchen; vil du altid føle at dine møbler, både de skrøbelige og de standhaftige er i sikre hænder. Så tag kontakt til os i dag, brug vores kontaktformular eller gør brug af vores telefonnummer ovre til højre. Så står vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på en flytning til udlandet med en god og fornuftig pris.

Dit flyttefirma i Esbjerg

Skal du flytte? Så er vi dit flyttefirma til udlandet!

Hvis du kender os i forvejen så ved du at vi er et billigt og fornuftigt flyttefirma i Danmark. Derfor er vi det selvfølgelig også når du skal bruge et flyttefirma til udlandet. Ud over vores fantastiske priser, som du kan se nedenfor; er vi også til at regne med!

Når du gør brug af vores services, er det lige meget hvornår på døgnet du skal bruge os. Vi kommer når du kalder. Dog vil der altid være broer, både, trafik m.m. som man skal tage højde for når man skal flytte til udlandet; men vi gør altid vores bedste for at overholde tidshorisonten.

Og hvis du skulle stå inde med nogle specielle ønsker, så står vi også klar til at lave en individuel aftale med dig, de er ud over det sædvanlige. Som du kan se under vores ydelser, så flytter vi både for private og erhverv samt står til rådighed overfor specialflytning.

Flytning til udlandet og priserne deraf

Når vi kører rundt om i verden, og over de forskellige landegrænser kører vi bl.a. på baggrund af kilometer, bro/færgeafgifter og tiden til på-/af-læsning. Derfor skal i på nuværende tidspunkt bare kontakte os via telefon: +45 20 54 54 54 eller via vores kontaktformular så kommer vi med et uforpligtende tilbud til jer!

 

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.