flytterengøring | Danmarksflyttemand

Flyttefirma på Sjælland

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Som vi alle ved så kan selve flyttedagen ende i kaos. Der kan mangle mandskab, flyttekasser, ting mangler og det er bare ikke til at finde hoved i. Netop derfor har vi valgt at gøre det så nemt som overhovedet muligt når du skal flytte! Vi er dit flyttefirma på Sjælland. Vi har mandskab, flyttekasserne, bilerne og mulighed for nedpakning og udpakning. Alt efter dit behov.
For os er det lige meget om du står som en privat husholdning eller en et erhverv som der skal flytte. Vi er klar på hvad som helst! Har du eventuelt lyst til at læse mere om vores ydelser så klik her!

Mangler du en flyttemand på Sjælland – Så kontakt os!

Selvom Sjælland er en stor del af Danmark, og by eller lande livet ændre sig fra grænse til grænse så har vi styr på det! Dette gælder lige meget om du skal flytte ud på en gård – midt ude i ingenting. Eller om du skal flytte op på 5 sal i København.
Danmarks Flyttemand klarer sagerne med mere end 8 års erfaring og massere af værktøj, tips og tricks til hvordan de forskellige ting skal flyttes rundt med forsigtighed.
Dette gælder lige meget om det du har en finurlig sofa, et tungt klaver eller en sød lille nips. Når du gør brug af vores ydelser så skal du ikke løfte en finger – vi klarer sagerne. Vi behandler alle dine ting med forsigtighed og omhu. Vi glæder os til at blive kontaktet af dig!

Har du brug for flyttemænd? Vi er Sjællands flyttefirma!

Har du mangel på et flyttefirma eller bare flyttemænd, så står vi også klar til at hjælpe dig. Du har altid mulighed for at kontakte os direkte eller via vores kontaktformular, og så sender vi et uforpligtende og billigt tilbud afsted mod dig!
Skulle du bruge lidt rådgivning med på vejen under dit flytteprojekt så står selve firmaet og vores flyttemænd også klar til at vejlede dig!

Vi flytter 365 dage om året, 24/7. Når du gør brug af vores ydelser skal du nemlig ikke bekymre dig om noget! Vi er her for at servicere dig! Kontakt os og få et godt tilbud på hvordan vi kan tilbyde dig vores ydelser – tilpasset til dine behov.

Vi flytter både for private og virksomheder. Derudover så har vi også fokus på alt fra enkelt flytninger til special flytninger. Vi kan håndtere alle slags opgaver her hos Danmarks Flyttemand ApS.

Mangler du et flyttefirma på Sjælland?

Står du og mangler lageropbevaring før, under eller efter din flytning så har vi også mulighed for at hjælpe dig der! Og til sidst men ikke mindst så tilbyder vi også muligheden for rengøring, klargøring og af dit leje, hus mm. så du bare kan slappe af og gøre din flytning så nem som overhoved mulig!

Vi køre rundt i hele Danmark: Bor du ikke i området, eller på Sjælland, så se vores nærmeste by eller lokation nedenfor!

flyttefirma på Sjælland | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.