Flyttefirma på Sjælland

Dit foretrukne flyttefirma på Sjælland

Ingen flytninger er ens, og det kan derfor være svært at vide, hvad en flytning vil koste på forhånd. Dog har vi sammensat 3 pakketilbud, der skal dække behovet for både større og mindre flytninger. Udover selve flytningen kan vi også hjælpe med nedpakning, rengøring og klargøring af din gamle eller nye bolig. Du kan indhente et tilbud på din næste flytning eller kontakte os her, hvis du er i tvivl om, hvad du har behov for. Ønsker du et mere konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.

Vi kan også hjælpe med at indhente tilbud på andre former for transportopgaver ved privatflytning. Eksempelvis inden for distribution, shipping, kurerørse eller opbevaring på hele Sjælland.

God service og tilfredse kunder

Vi bestræber os efter at yde en god service og give kunde kundeoplevelser. Når vi ankommer til den aftalte adresse på Sjælland, vil du derfor blive mødt af vores professionelle flyttemænd med et smil. Vi har også tid til en kop kaffe og en snak. Heldigvis er vores kunder også tilfredse med den service, som vi leverer. Vores kunder er gode til at dele deres oplevelser på Truspilot, hvor vi også har fået karakteren “Fremragende”. Dette er vi utrolig stolte af – vi gør, hvad vi kan for at leve op til dette.

Har du brug for hjælp til en flytning på Sjælland, skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os.
Vi står klar til at hjælpe og finde den bedste løsning for dig.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring