flytterengøring | Danmarksflyttemand

Flyttefirma nær Odense, Fyn

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

At skulle flytte på Fyn kan også være en udfordring. Men hos Danmarks Flyttemand ApS står vi klar til at gøre dette nemt for dig – Vi er nemlig dit flyttefirma nær Odense. Lige meget hvor på fyn du skal flytte hen eller til så står vi klar til at hjælpe dig og dit inventar! Vores flytteydelser bliver både tilbudt til virksomheder og private kunder, hos os er en opgave hverken for lille eller for stor. Har du lyst til at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig som fynboer, så klik her!

Mangler du en flyttemand nær Odense – Så kontakt os!

Det kan både være besværligt og forholdsvis nemt at flytte når man bor på fyn eller indsnævret set i Odense. Men oftest ender det ud i en frustrerende omgang, hvor der ikke er plads i ens Fiat 500. Eller også så opstår problemet med hvordan man skal få ens seng på 180cm op på 2. sal. Netop derfor er vi klar til at tilbyde dig vores flytte egenskaber! Så du ikke behøver at løfte en finger! Danmarks Flyttemand ApS har mere end 8 års erfaring, og netop derfor er vi dit flyttefirma nær Odense. For hos os er dine ejendele i trygge og faste hænder.

Vi er sikre og klar på alle slags flytninger – lige meget om det drejer sig om en enkeltseng, eller flytning af hele dit indbo. Kontakt os nu og få et tilbud på en uforpligtende men god pris!

Har du brug for flyttemænd? Så er vi dit flyttefirma nær Odense!

Så hvis du står og har brug for flyttemænd nær Odense så er vi klar til at hjælpe dig. Med vores fornuftige priser er der ingen der taber pengepungen ved at bruge os! Har du brug for rådgivning eller vejledning igennem dit flytteprojekt så står vi også klar til at vejlede jer! Vi flytter 365 dage om året, 24/7. Når du gør brug af vores ydelser skal du nemlig ikke bekymre dig om noget! Vi er her for at servicere dig! Kontakt os og få et godt tilbud på hvordan vi kan tilbyde dig vores ydelser – tilpasset til dine behov.

Vi flytter alt fra privat- og erhvervsflytning, til specialflytning. Der er nemlig ikke nogen former for opgaver som vi ikke kan håndtere! Og til sidst men ikke mindst så tilbyder vi også muligheden for lageropbevaring, rengøring, klargøring og meget mere, netop så du ikke behøver at løfte en finger! Vi klarer arbejdet for dig!

Mangler du et flyttefirma nær Odense, Fyn?

Vi køre rundt i hele Danmark: Bor du ikke i området eller nær Odense, så se vores nærmeste by eller lokation nedenfor!

Flytning i Odense | Flyttefirma på Fyn | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.