flytterengøring | Danmarksflyttemand

Mangler du et flyttefirma i København?

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Vi er en virksomhed som spreder vores vinger ud over hele Danmark. Så hvis du står og mangler et flyttefirma i København eller omegnen, så er vi virksomheden for dig! Vi tilbyder vores ydelser både for private kunder og erhvervskunder. Hvis du har lyst til at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig som københavner så klik her!

Mangler du en flyttemand i København – Så kontakt os!

Vi ved det kan være besværligt når man skal flytte i København. Med de små veje, ensrettede vej direktioner og de smalle trapper. Når du skal flytte fra din lejlighed eller hus i København skal du have en pålidelig flyttemand i København, og det er netop her vi kommer ind i billedet. Når du bruger os som dit flyttefirma, garantere vi at du kan efterlade dine ejendele i vores trygge hænder. Vi har mere end 8 års erfaring indenfor flyttebranchen, og kender derfor alle knebs og tricks.

Vi er klare på alle slags flytninger – lige fra et klædeskab til hele din bolig inventar! Kontakt os nu og få et tilbud på en uforpligtende men god pris!

Har du brug for flyttemænd? Så er vi dit flyttefirma i København!

Rent ud sagt så er vi et billigt og fair flyttefirma i København og resten af Danmark. Vi står til rådighed for jer lige fra begyndelsen til slutningen af flytningen. Vi flytter hele året rundt, i hele døgnet. For hos os skal du ikke bekymre dig om datoer og tidspunkter! Vi er her for at servicere dig! Kontakt os og få et godt tilbud på hvordan vi kan tilbyde dig vores ydelser – tilpasset til dine behov.

Vi flytter alt fra almen flytning, til specialflytning. Der er ikke en opgave som vi ikke kan håndtere! Og til sidst men ikke mindst så tilbyder vi også muligheden for lageropbevaring, rengøring, klargøring og meget mere, netop så du ikke behøver at løfte en finger! Vi klarer arbejdet for dig!

Vi køre rundt i hele Danmark: Bor du ikke i området for København, så se vores nærmeste by lokation nedenfor!

Flytning i København | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.