Flyttefirma i København

Vi er et billigt flyttefirma i København, der tager os af stort set alle slags flytninger – både i Danmark og uden for landets grænser. Vi leverer altid den bedste service til alle vores kunder. Det vigtigste i vores flytteforretning er at vores kunder er tilfredse og glade for den service, som vi yder. Det lader det heldigvis til, når man ser vores fremragende anmeldelser på Trustpilot. 

Gennemskuelighed er vigtigt

Derfor skjuler vi heller ikke priser eller tillæg, hvilket du kan læse mere om her. Ingen flytninger er ens, og det kan derfor være svært at vide, hvad en flytning vil koste på forhånd. Måske har du heller ikke været igennem en flytning før, der ellers kan virke meget omfattende. Udover selve flytningen kan vi også hjælpe med nedpakning, rengøring og klargøring af din gamle eller nye bolig.

Vil du dog kun have hjælp til flytning, kan du se vores 3 pakketilbud, der skal dække behovet for både større og mindre flytninger. Dog kan det være svært at vurdere, hvad der er nødvendigt i forbindelse med netop din flytning. Ønsker du et mere konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.

Vi befinder os i Valby – flyttefirma tæt ved København

Vores flyttefirma er placeret i Valby, dog med flytninger i hele Danmark. Dog kan det rent afstandsmæssigt være en fordel for dig som kunde at være tæt på os. Med enkelte af pakketilbuddene får du de første 30-50 km gratis, hvilket giver gode muligheder med placering forholdsvis tæt på. Dog er længere afstande intet problem. 
Hvis du mangler flyttekasser eller lignende emballage til indpakning, står vi også til rådighed – både til afhentning og levering.

Vi tilbyder også opbevaring af dine ting, hvis der er behov for dette. Eksempelvis kan det være, at der går noget tid fra, at du flytter ud til, at du kan flytte ind i din nye bolig. 

 

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring