flytterengøring | Danmarksflyttemand

Flyttefirma i Danmark

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Flyt nemt med Danmarks Flyttemand ApS

Hvorfor vælge Danmarks Flyttemand ApS som flyttefirma i Danmark?

Det kan være svært at finde rundt i, hvilket af alle de forskellige flyttefirmaer, man skal vælge. Vi er et velkendt flyttefirma i Danmark med næsten 10 års erfaring – vi flytter stadig med sikkerhed, kvalitet & service.

Vores kunder er høj prioritet og det samme er vores tilgang til service. Flyttemændene er ikke kun top-professionelle i deres arbejde, der er også blevet udlært i kundeservice. Vores kunder er heldigvis tilfredse, hvilket har givet os en karakter som “fremragende” på Trustpilot – det er vi stolte og taknemmelig for.

Du kan kende vores professionelle flyttemænd i deres velkendte blå og orange flyttebiler

Måske skal du flytte hjemmefra for første gang? – eller du & kæresten har besluttet at flytte sammen. Det kan også være, at du har fundet den skønne lejlighed i byen eller det fredfyldte hus på landet.

Indhent tilbud

Danmarks Flyttemand ApS tilbyder

Flytning i Danmark | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.