Dit flyttefirma i Danmark

Flyt nemt med Danmarks Flyttemand ApS

Hvorfor vælge Danmarks Flyttemand ApS som flyttefirma i Danmark?

Det kan være svært at finde rundt i, hvilket af alle de forskellige flyttefirmaer, man skal vælge. Vi er et velkendt flyttefirma i Danmark med næsten 10 års erfaring – vi flytter stadig med sikkerhed, kvalitet & service.

Vores kunder er høj prioritet og det samme er vores tilgang til service. Flyttemændene er ikke kun top-professionelle i deres arbejde, der er også blevet udlært i kundeservice. Vores kunder er heldigvis tilfredse, hvilket har givet os en karakter som “fremragende” på Trustpilot – det er vi stolte og taknemmelig for. 

 

 

Du kan kende vores professionelle flyttemænd i deres velkendte blå og orange flyttebiler

Måske skal du flytte hjemmefra for første gang? – eller du & kæresten har besluttet at flytte sammen. Det kan også være, at du har fundet den skønne lejlighed i byen eller det fredfyldte hus på landet.

Danmarks Flyttemand ApS tilbyder

Skal du som privatperson have flyttet en hel bolig eller blot få tunge eller mere komplicerede møbler, står vores flyttemænd klar til at hjælpe. Vores medarbejdere er ligeledes specialiseret i erhvervsflytning. Står din virksomhed og skal flytte til nye lokaler, udskifte lager eller noget helt tredje, vil vores flyttefirma kunne opfylde netop jeres behov.

Vi er dit flyttefirma i Danmark, der flytter med et smil og kvalitet til en fair og overkommelig pris.
Har du ikke selv tiden til at pakke, skal du vide, at det kan vi også være behjælpelige med. Skulle uheldet ske – jamen så har Danmarks Flyttemand branchens bedste forsikring. Desuden har vi faciliteter til, at du kan få opbevaret dine ting hos os, hvis der er en periode mellem fraflytning og overtagelse af ny bolig eller nyt lager. Prismæssigt er vi billige med opbevaring, og du og din virksomhed kan trygt lade tingene stå hos os.

Hvis du har spørgsmål omkring flytning eller lagerhotel kan du kontakte os her.

Hos Danmarks Flyttemand er vi kendt for vores alsidighed – vi sætter ikke begrænsninger op for os selv, men forsøger i stedet at udfordre normerne, hvilket blandt andet kommer til udtryk igennem vores moderne og avancerede udstyr.

Når det kommer til privatflytninger, så kan vi være behjælpelige både inden- og udenfor Danmarks grænser.
Vi har foretaget flytninger til stort set hele Europa, hvorfor vi med sikkerhed også kan hjælpe dig, hvis du står og skal flytte fra Danmark til det store udland. Ingen opgave er for stor eller lille for vores professionelle flyttemænd, der går ind til enhver opgave med et smil på læben.

 

Danmarks Flyttemand har 10 års erfaring med at flytte for private. Vi forsøger at give dig den bedste oplevelse – både for dig og din økonomi.

Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi står for alt fra nedpakning af dine ting og flytning til udpakning i dit nye hjem. Vi kan også tilbyde løsninger, hvor du selv pakker og evt. deltager i flyttearbejdet. Vi leverer og henter igen, hvis du skal bruge flyttekasser, garderobebokse, pakkepapir, mærkater, tape, bobleplast eller hvad du nu skal bruge til din flytning. 

Heldigvis har vi meget få skadessager, men hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi naturligvis ikke fra vores ansvar. Vores flyttefirma har indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, der sørger for at udrede eventuelle skader på vores regning. Du kan læse mere om forsikring under flytninger her.

Kontakt os og fortæl os om dine flytteplaner, så kan vi hjælpe dig med planlægningen og give dig et godt tilbud.

Vi flytter i princippet alt – ingen opgave vil derfor være for omfattende for os
Danmarks Flyttemand ApS har mange flyttebiler tilknyttet, men hvis indboet eller godset er mere omfattende, har vi en række samarbejdspartnere, der hjælper med flytningen. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset størrelsen eller mængden af gods eller indbo, der skal flyttes.

Køb af dødsboer
At rydde op og ud efter en afdød er sjældent noget, man som efterladt ser frem til. Vi har mangeårig erfaring med at pakke ned og flytte, og vi køber gerne indboet til videreformidling. Det betyder, at du slipper for en tung byrde og kan koncentrere dig om de andre praktiske ting, der skal tages hånd om. Vi kan endda hjælpe med at gøre rent efterfølgende, så du overtager boligen i salgs- og indflytningsklar tilstand.

Selvfølgelig er vi specialister i at flytte, men vi tilbyder meget mere end det. Hos os kan du også få hjælp til at ommøblere, flytning ud af landet, rengøring, klargøring eller opbevaring af dit indbo.

Du kan også få rengøring og klargøring
Flytning af ejendom eller bolig kræver som regel en del rengøring og klargøring, så de nye ejere eller lejere kan overtage i god stand. Vi tilbyder derfor også at rengøre og klargøre, når vi har flyttet – det er nemmest for dig, når vi alligevel er der.

At vi tilbyder en allround-løsning er nemt og bekvemt for dig, og det er vigtigt for os! Hos Danmarks Flyttemand ApS vælger du nøjagtig den type flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring