Privat- og erhvervsflytning


Skal du flytte fra København til Aarhus eller blot fra Køge til Karlslunde, kan vi hjælpe. Vores udgangspunkt er Valby nær København, men vi kommer over hele landet. Har du behov for at få fragtet ejendele til andre europæiske lande, giver vi også gerne et tilbud, ligesom vi gerne henviser til én af vores samarbejdspartnere, hvis du skal have fragtet gods ud af Europa.

Hos os kan du også få hjælp til at ommøblere, få rengjort, klargjort og få lageropbevaret dine ting. Vi tilbyder også at købe og videreformidle indbo eller dødsboer. At vi tilbyder en allround-løsning er nemt og bekvemt for dig, og det, synes vi, er vigtigt. 

Vi har de rette folk og ekspertisen til at håndtere de fleste former for flytninger. Vi matcher den indkomme opgave med dit behov, så du altid får den helt rigtige pris. Dine ejendele er selvfølgelig beskyttet under hele transporten samt forsikret i tilfælde af skade.

Du behøver ikke engang være tilstede
Når én af vores medarbejdere kommer ud for at bese ejendommen og indboet, kan du give informationer om nedpakning og flytning. Du kan f.eks. fortælle, hvor de forskellige kasser og møbler skal placeres i den nye bolig eller i de nye lokaler. På den måde kan du nemt sætte dig ned på den nærmeste café og drikke en kop kaffe eller ordne nogle ærinder, mens vi klarer flytningen. Vi skal nok give besked, når vi er færdige. Bliver vi i tvivl om noget undervejs, hører du fra os.

Vi tilbyder lageropbevaring

Er der en periode imellem, at du fraflytter den ene bolig og indflytter den næste, kan vi tilbyde billig lageropbevaring i mellemtiden. Det betyder, at vi henter dine ting og opbevarer dem på lageret, indtil du skal bruge dem. Så kommer vi selvfølgelig og bære dem ind som ved en helt almindelig flytning. Har du behov for længerevarende opbevaring af indbo eller inventar, kan du kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.

Vi er altid til rådighed, når du har brug for os. Vi transporterer og flytter døgnet rundt, året rundt.