Erhvervsflytning

Vi klarer din erhvervsflytning! Vi er dit flyttefirma i hele Danmark!

Hos Danmarks Flyttemand kan vi med sikkerhed klare alt også erhvervsflytning. Står du som virksomhed og mangler en flyttevirksomhed – så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi har et hav af flyttemænd, opbevaringsmuligheder og flyttebiler til rådighed for dig og din virksomhed. Vi varetager selvfølgelig også små flytteopgaver for virksomheder, men en af vores specialer er for større virksomheder som har brug for store flyttebiler og massere af flyttemænd.

Erhvervsflytning – Lagerlokaler eller nyt kontor?

Står du som erhverv og skal flytte fra et kontor til et andet? Så vil vores anbefaling falde på mængden og størrelsen af dit nuværende kontor. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan specialisere et tilbud til dig og dit erhverv! Derefter vil du modtage et direkte tilbud, så du aldrig står i blinde når det kommer til vores prisniveau!

Lageropbevaring til din erhvervsflytning. Pak din virksomheds inventar hos os!

Måske står du uden dit nye kontor i en måneds tid eller mere eller mindre og har brug for lageropbevaring af din virksomheds inventar. Bare rolig, hjælpen kan du finde hos os.
Vi er en flyttevirksomhed som kan tilbyde mange forskellige ydelser, og dette gælder også opbevaring. Vores flyttemænd afhenter dit virksomheds inventar fra din gamle adresse, kører det til vores opbevaringslager og opbevarer det dér i den ønskede periode, som du kan individualisere efter dit ønske. Derefter pakker vi det igen, og fragter det til din nye adresse når du er klar med din nye adresse. Vores virksomhed sørger for at gøre det så nemt for dig og din virksomhed som overhovedet muligt!

erhvervsflytning | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.