Dødsbo
Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo.
Står du i den triste situation, at et nært familiemedlem er afgået ved døden, følger der desværre en række opgaver med. Heriblandt at rydde dødsboet og rengøre efterfølgende inden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.
Hos Danmarks Flyttemand ved vi godt, at det ikke er en sjov opgave at stå med som efterladt. At rydde et dødsbo kan frembringe mange minder, og det kan være svært at tage stilling til, hvad der skal ske med alle den efterladtes ejendele.
Frasorter affektionsgenstande og kontakt os for resten
Vi anbefaler, at du og de øvrige nære familiemedlemmer til den afdøde tager en runde i boligen og vælger de ting, der har affektionsværdi, eller som I bare gerne selv vil overtage. Når det er gjort, kan du kontakte os, så vi kan bese boet. Vi giver en pris på indbo inklusive rydning, og vores flyttemænd kommer derefter på en aftalt dag og pakker ned og flytter. Ønsker du det, kan vi også stå for rengøring efterfølgende. På den måde bliver det for dig en mere overkommelig opgave.
Restbo
Har du selv sørget for dele af rydning af et dødsbo, men mangler resten, som egentlig bare skulle smides ud, kommer vi også gerne og giver en pris på, hvad det vil koste dig, at vi pakker det ned og kører det væk for dig. Det kan for eksempel være i tilfælde af, at der er tunge møbler i blandt, eller hvis du ikke har kørekort eller mulighed for at køre med trailer. I så fald kan det være nemmere at betale os et lavt beløb for at klare det for dig. Vi rydder naturligvis stadig gerne op efterfølgende, såfremt du ønsker det.
Har du selv ryddet hele boet, og står du tilbage med møbler, kasser eller genstande, der skal køres væk, kan vi også være behjælpelige.
Konkursbo
Uanset om der er tale om et privat eller erhvervsmæssigt konkursbo, kan vi være behjælpelige med at opkøbe og transportere væk. Ved at sælge konkursboet, kan du få kontante summer til at fordele mellem kreditorerne.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer, Så søger du et flyttefirma der er til at stole på, kan du med trygt vælge vores flyttefirma.

Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn

Flyttefirma Sjælland

Danmask flyttemand og flyttefirma

Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept