flytterengøring | Danmarksflyttemand

Ydelser

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Danmarks Flyttefirma – Vores ydelser og priser!

Vi er ikke bare et helt almindeligt flyttefirma, der skal fragte dine ting fra A til B. En flytning kan være omfattende eller i nogle tilfælde mere komplicerede, og vi hjælper gerne med de udfordringer, der vil opstå undervejs. Det kan være alt fra nedpakning af indbo til rengøring af bolig. Hver flytning er forskellig, og vi gør derfor alt for at opfylde netop dit behov. Vi stræber efter at yde den bedste service til overkommelige priser. Vores flyttemænd flytter med et smil og med en påpasselighed, som var det vores egne ting, vi flyttede. Skulle uheldet dog være ude, og én eller flere af dine ting uheldigvis bliver beskadiget under vores flytning, vil disse naturligvis være dækket af vores forsikring. Derfor kan du trygt overlade dine ting til os.

Kerneværdier hos Danmarks Flyttemand ApS

  • Kundetilfredshed
  • Fleksibilitet
  • God service

Vores ydelser er dem der gør os specialister indenfor flytning!

For os hænger det hele uløseligt sammen. Fleksibilitet og god service giver høj kundetilfredshed, og det er præcis dét, vi bestræber os på. Heldigvis lever vi også op til vores værdier ifølge vores kunder. Som eksempel kan du se vores mange positive anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har karakteren ”Fremragende”. Det vidner om, at vores dygtige flyttemænd tager deres arbejde og vores værdier alvorligt.

Alle vores flyttemænd er nøje udvalgt – ikke kun fysisk, men også i forhold til deres evner inden for kundeservice. Desuden er de grundigt oplært, så du som kunde får den bedste flytning, uanset hvilke af vores flyttemænd, der kommer ud til dig.

Vores services, Ydelser – Vi er Danmarks flyttefirma!

Som nævnt er der ikke én definition eller løsning til flytninger. Der vil være forskellige behov, krav og ønsker, som vi hos Danmarks Flyttemand vil imødekomme på bedste vis. Nedenunder kan du læse om en række forskellige services, som vi tilbyder i forbindelse med din flytning:

  • Salg og udlejning af flyttekasser
  • Nedpakning af indbo
  • Rengøring og klargøring
  • Rydning af dødsbo, restbo og konkursbo

Vi vil gerne hjælpe dig til den nemmest mulige flytning, og derfor tilbyder vi kort fortalt alt det, der hænger sammen med selve flytningen. Ønsker du at gøre mindst muligt selv, kan vi komme med flyttekasser, pakke ned, rengøre boligen og transportere indboet til din nye adresse. Vi kan endda pakke ud igen, hvis du vil have det, eller rengøre den nye bolig, så den er klar til dig. Indhent et tilbud her eller kontakt os for mere information!

Danmarks Flyttefirma | danmarksflyttemand

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.