Danmarks Flyttemand klarer din flytning billigt

Har du brug for et billigt flyttefirma? Vi tilbyder faste og lave priser på flytning, så du kan derfor roligt kontakte os. Uanset størrelsen eller mængden af gods eller indbo, der skal flyttes, finder vi en løsning til dig og dit behov. For os er gennemskuelighed vigtigt, hvilket betyder, at vi ikke ønsker at holde priser og gebyrer skjulte. Derfor kan du også læse mere om disse her. Dog vil behovet være meget individuelt, og derfor kan det være nødvendigt at kontakte os, for at få en mere præcis aftale om flytning og pris. Ønsker du et konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.

Parametre der har indflydelse på prisen

Udover at flytte dine ting fra din gamle bolig til en ny, kan vi tilbyde at hjælpe med alt det, der også høre til opgaven omkring flytning. Vi kan f.eks. hjælpe med alt fra nedpakning af dine ting til rengøring og klargøring – nemmere kan det ikke blive. Du kan altså gøre din flytning nem ved at lade vores flyttemænd gøre alt det praktisk til en fair pris. 

Mængden af indbo, behov for hjælp til nedpakning samt afstanden, 
som indboet skal flyttes vil alt sammen have indflydelse på prisen. Som udgangspunkt bliver det billigere for dig, jo mere du selv hjælper til. I de fleste tilfælde sender vi én bil med to flyttemænd ud, men i nogle tilfælde kan mindre gøre det, hvis inventaret er pakke og klart samtidig med, at du er hjælper til. Andre gange sender vi flere biler og mænd afsted, hvis der er tale om store mængder indbo eller lange distancer.

Pakketilbud

Vi har udarbejdet 3 pakketilbud, der vil opfylde behovet for både mindre og større flytninger. Dog kan du altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad der er nødvendigt for dig. Her vil du få en snak med vores flyttekoordinater, som giver og hjælper dig hele vejen igennem flytteprocessen. 
Vi finder dog altid den løsning, der passer dig bedst! 

billigt flyttefirma

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Danmarks Flyttemand ApS hjælper dig eller din virksomheden med flytning og de udfordringer, der skulle opstå i den forbindelse. Ingen opgave er for lille eller stor for os, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi finder en løsning til dit behov.

Danmarks Flyttemand ApS

Privat- og erhvervsflytning

Pakketilbud

Flyttekasser

Specialflytning

Tips til nedpakning og flytning

Information

Om os

Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Service og priser

Forsikring