flytterengøring | Danmarksflyttemand

Billigt flyttefirma

Som flyttefirma i Danmark, og vores afdeling i København og Fyn, kan vi varetage opgaver på både Sjælland og overbroen hele vejen til Jylland.

Indhent tilbud på flytning Kontakt os

Har du brug for et billigt flyttefirma? Vi tilbyder faste og lave priser på flytning, så du kan derfor roligt kontakte os. Uanset størrelsen eller mængden af gods eller indbo, der skal flyttes, finder vi en løsning til dig og dit behov. For os er gennemskuelighed vigtigt, hvilket betyder, at vi ikke ønsker at holde priser og gebyrer skjulte. Derfor kan du også læse mere om disse her. Dog vil behovet være meget individuelt, og derfor kan det være nødvendigt at kontakte os, for at få en mere præcis aftale om flytning og pris. Ønsker du et konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.

Parametre der har indflydelse på prisen for et billigt flyttefirma

Udover at flytte dine ting fra din gamle bolig til en ny, kan vi tilbyde at hjælpe med alt det, der også høre til opgaven omkring flytning. Vi kan f.eks. hjælpe med alt fra nedpakning af dine ting til rengøring og klargøring – nemmere kan det ikke blive. Du kan altså gøre din flytning nem ved at lade vores flyttemænd gøre alt det praktisk til en fair pris.

Mængden af indbo, behov for hjælp til nedpakning samt afstanden,
som indboet skal flyttes vil alt sammen have indflydelse på prisen. Som udgangspunkt bliver det billigere for dig, jo mere du selv hjælper til. I de fleste tilfælde sender vi én bil med to flyttemænd ud, men i nogle tilfælde kan mindre gøre det, hvis inventaret er pakke og klart samtidig med, at du er hjælper til. Andre gange sender vi flere biler og mænd afsted, hvis der er tale om store mængder indbo eller lange distancer.

Et billigt flyttefirma betyder – Et pakketilbud

Vi har udarbejdet 3 pakketilbud, der vil opfylde behovet for både mindre og større flytninger. Dog kan du altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad der er nødvendigt for dig. Her vil du få en snak med vores flyttekoordinater, som giver og hjælper dig hele vejen igennem flytteprocessen.
Vi finder dog altid den løsning, der passer dig bedst!

Sidebar

Det siger vores kunder

Anders Sørensen

“Helt igennem fin oplevelse, fantastiske søde og effektive flyttemænd, og stor fleksibilitet fra firmaet i forhold til da en overdragelses dato pludselig ændrede sig. 5 stjerner fra mig!”erne Carfetch.

Asger

“Temmelig blæret firma! Det er første gang vi har prøvet et flyttefirma og vi fik to super flinke gutter ud, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. De klarede det hele til topkarakter. Kan kun anbefale.

Allan Christensen

“Super effektive flyttemænd. Vi skulle flytte fra Odense til København, det hele gik skide godt, hurtigt og effektivt uden skader eller lign, vi bruger helt klart dem igen! 5 stjerner herfra”

Vil du ringes op?

Vil du høre nærmere om vores services? Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op
hurtigst muligt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores formular her i stedet.