Billig flyttefirma
Har du brug for et billigt flyttefirma? Vi tilbyder faste og lave priser på flytning, du kan derfor roligt kontakte os, uanset størrelsen eller mængden af gods eller indbo, der skal flyttes. For os er gennemskuelighed vigtigt. Derfor har vi lavet en prisberegner, hvor du kan hente gratis og uforpligtende flyttetilbud, samt se hvad det vil koste at få flyttet en enkelt genstand eller et samlet indbo. Priserne på et samlet indbo er vejledende, så du, allerede inden du kontakter os, har en idé om, hvad din flytning vil koste. Ønsker du et konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.
Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger afhængigt af forskellige parametre, herunder mængden af indbo, om du selv pakker ned, om du hjælper til eller overlader arbejdet til os, samt afstanden, som indboet skal flyttes og vi giver dig gode råd og vejledning. Som udgangspunkt bliver det billigere for dig, jo mere du selv hjælper til. I de fleste tilfælde sender vi en bil med to flyttemænd ud, men i nogle tilfælde, hvor inventaret er pakket og klart, og hvor I er flere til at hjælpe til, kan vi nøjes med at sende en enkelt. Andre gange sender vi flere biler og mænd afsted, hvis der er tale om store mængder indbo eller lange distancer.
Vi finder dog altid den løsning, der passer dig bedst, derfor kan du også komme i direkte kontakt med en af vores flyttekoordinatorer, som giver dig et tilbud og hjælper dig hele vejen igennem flytteprocessen. Kontakt os i dag ved at benytte vores kontakt-side hvor du finder alt information.
Relateret indhold

Forsikring

Prisberegner

Kontakt

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer, Så søger du et flyttefirma der er til at stole på, kan du med trygt vælge vores flyttefirma.

Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn

Flyttefirma Sjælland

Danmask flyttemand og flyttefirma

Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept