Vi har nu modtaget din henvendelse og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Næste trin er at du modtager et rigtig godt tilbud og hvis du er glad for hvad vi tilbyder, kan du udfylde de relevante oplysninger vi beder om i mailen.

I mellemtiden kan du her på siden læse lidt om flyttetips og pakketips, Hvordan du lettest skifter adresse eller melder flytning, og hvad du skal være opmærksom på.
Vi takker på forhånd og ønsker dig en dejlig dag.

Pakketips

Pak et rum ned ad gangen
Når du pakker dine ting ned i kasser, bør du starte med et rum ad gangen. På den måde, kan du tage det i etaper, når du skal pakke ud i dit nye hjem.
Skriv på kasserne
Skriv på siden af kassen hvad den indeholder, så er de nemme at placere den i det rigtige rum.
Nedpakning af bøger
Når du pakker bøger, læg dem i bunden og fyld maks. 1/3 af kassen, derefter kan du placere nogle lette genstande øverst.
Tænk over vægten på flyttekassen
Fyld ikke for meget i kasserne, da de ikke skal være tungere end du selv kan bære dem. Bliver de for tunge, kan de gå i stykker. Brug desuden flyttekasser af flere lag tykt pap. Ellers risikerer du at flyttefirmaer ikke vil tage dem.
Skader og forsikring

Tjek om du får erstatning for de skader, der sker under flytningen. Hvis du flytter selv uden professionel hjælp, så tjek med dit forsikringsselskab om de yder erstatning for ødelagte ting under flytning.

Foretage adresseændring
Du skal melde flytning til kommunen senest fem dage, efter du har skiftet bopæl og du kan tidligst anmelde flytning få uger, før du skifter adresse.
Flyttedatoen er den dag, du faktisk er flyttet ind, det vil sige det er den dato du har flyttet dine ejendele og overnatter på adressen.
Du kan finde yderligere information på borger.dk.
Aflæse strøm, vand, varme og gas
For at sikre, at du ikke hæfter for de tidligere ejers forbrug, eller får en opkrævning senere, skal du sørge for at aflæse forbruget på den gamle og den nye adresse.
Sørg for at lave en slutaflæsning i god tid, og for at få det sendt til dit energiselskab.
Du skal tilmelde dig et energiselskab få dage efter, du er flyttet ind.
Opdater dine forsikringer
Når du flytter, er det en god ide at gennemgå dine forsikringer.
Hvis du flytter fra en lejlighed til et hus, bør du f.eks. overveje en brand- og glasforsikring, der også dækker vinduer og toiletter. Flytter du i en lejlighed eller en lejebolig, kan du måske sige nogle af dine forsikringer op.
Hvis du er i tvivl om, hvordan dit forsikringsbehov ændrer sig ifm. din flytning, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.

Danmarks Flyttemand ApS
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
CVR . nr : 37901261

Telefon :
Email :

Uanset om du skal flytte fra lejlighed til hus, eller din virksomhed skal flytte til nye lokaler, eller lageret skal udskiftes med et større, hjælper vi dig igennem alle udfordringer, Så søger du et flyttefirma der er til at stole på, kan du med trygt vælge vores flyttefirma.

Privat
Billig flyttefirma
Flyttefirma københavn
Flyttemand københavn

Flyttefirma Sjælland

Danmask flyttemand og flyttefirma

Erhverv
Information
Kontakt

Vilkår, betingelser &
persondatapolitik

Tips
Accept