Danmarks flyttemand

Skal du flytte, gør vi det nemt for dig…

Hvorfor vælge Danmarks flyttemand som flyttefirma tænker du?

Der er jo rigtig mange flyttefirmaer at vælge imellem der ude.
Danmarks flyttemand er et velkendt Dansk flyttefirma med næsten 10 års erfaring – vi flytter stadig med sikkerhed, kvalitet & service.

Hvis du spørger folk om et flyttefirma med velkendte blå og orange flyttevogne

vil svaret som regel helt sikkert være Danmarks flyttemand.
Måske skal du flytte hjemmefra for første gang? – eller du & kæresten har besluttet at flytte sammen. Eller du har fundet den skønne lejlighed i byen eller det fredfyldte hus på landet…?

Vi vil som flyttefirma gerne give dig en oplevelse, hvor det at flytte bliver gjort indenfor aftalt tid.  Med smil og kvalitet og selvfølgelig til den gode pris.
Har du nogle venner som kan hjælpe med at flytte, er det også velkomment. Da det for det første går hurtigere og vil være billigere, og så sparer en flyttemand, det er jo ikke altid man har de store penge, hvis man er ung eller studerende.
Har du ikke selv tiden til at pakke, skal du vide, at det kan vi også være behjælpelige med, vi pakker dine ting ned, skrøbelige ting bliver indpakket – så dine ting bliver transporteret uden at gå i stykker.
Skulle uheldet ske – jamen så har Danmarks flyttemand branchens bedste forsikring.
Har man behov for i en periode at skulle bo midlertidigt et andet sted, har vi et stort lagerhotel – hvor vi altid har plads til dine ting.
Er det dit firma som skal flytte? Vi gør alt inden for flytning af firmaer lige fra nedpakning til at flytte møbler til det nye sted. Skulle der være brug for flytning over flere gange, kan vi også gøre det.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål omkring flytning eller lagerhotel.Prismæssigt er vi billige med opbevaring, og vi har helt hånd om dine ting som står sikkert hos os.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud lige her 
Du kan også få 3-6 gratis og uforpligtende flyttetilbud ved at indtaste dine oplysninger lige her

Hos Danmarks flyttemand er vi kendt for vores alsidighed – vi sætter ikke begrænsninger op for os selv, men forsøger i stedet at udfordre normerne, hvilket blandt andet kommer til udtryk igennem vores moderne og avancerede udstyr.

 Når det kommer til privatflytninger, så kan vi være behjælpelige både inden- og udenfor Danmarks grænser.
Vi har foretaget flytninger til stort set hele Europa, hvorfor vi med sikkerhed også kan hjælpe dig, hvis du står og skal flytte fra Danmark til det store udland. Ingen opgave er for stor eller lille for vores professionelle flyttemænd, der gør ind til enhver opgave med et smil på læben og en engageret indsats.
Vi udfører som sagt altid vores arbejde til UG; derfor behøves du ikke frygte, at vi kører videre før du er 110 % tilfreds.

Vi har meget få skadessager, men hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi naturligvis ikke fra vores ansvar. Vi har indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, der sørger for at udrede eventuelle skader på vores regning.

Det er dog vigtigt at slå fast, at vi undgår langt de fleste skadessager ved at gå omhyggeligt og professionelt til værks – derfor skal du ikke være nervøs for dit inventars ve og vel, uagtet om vi skal fragte det 10 kilometer eller 1000 kilometer.

Tryg og sikker privat flytning
Danmarks flyttemand har 10 års erfaring med at flytte for private. Fra vores mange tilfredse kunder ved vi, hvad vi
som flyttemænd skal gøre, for at en privatflytning bliver til en god oplevelse – både for dig og din økonomi.
Hos Danmarks flyttemand vælger du nøjagtig den type private flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget.
Vi har totalløsninger, hvor vi står for alt fra nedpakning af dine ting og flytning til udpakning i dit nye hjem. Vi kan også tilbyde løsninger, hvor du selv pakker og evt. deltager i flyttearbejdet.
Vi leverer flyttekasser samt garderobebokse, pakkepapir, mærkater, tape, bobleplast eller hvad du nu skal bruge til din flytning. Og vi henter det igen, når du er kommet godt på plads i dit nye hjem.
Private flytninger i hele Danmark
Danmarks flyttemand flytter overalt i landet, og ingen privat flytning er for stor eller for lille for os.
Kontakt os og fortæl os om dine flytteplaner, så kan vi hjælpe dig med planlægningen og give dig et godt tilbud.